Пропустити
Barley

Початок діяльності «Сингента Груп» (Syngenta Group)

Поява світового лідера на ринку агротехнологій
Barley
  • Нова група компаній, головний офіс якої розташований у Швейцарії, об’єднала «Сингента АГ» (Syngenta AG), ADAMA та сільськогосподарський підрозділ компанії «Сінохем» (Sinochem).

  • «Сингента Груп» (Syngenta Group) – це світовий лідер у сфері захисту сільськогосподарських культур, який також посідає третє місце у світі в галузі насінництва, лідер на ринку виробництва добрив у Китаї та провідний постачальник сільськогосподарських послуг у Китаї.

  • Штат компанії нараховує 48 000 працівників у понад 100 країнах світу, завдяки цьому компанія має найбільше географічне охоплення та вирізняється культурним різноманіттям в аграрній галузі.

18 червня 2020 року, м. Базель / Швейцарія

«Сингента Груп Ко. Лтд» (Syngenta Group Co. Ltd.) сьогодні оголосила про офіційне відкриття «Сингента Груп» (Syngenta Group) – нового світового лідера в галузі сільськогосподарських наук та інновацій. Ця Група об’єднала в собі «Сингента АГ» (Syngenta AG), головний офіс якої розташований у Швейцарії, ADAMA, Ізраїль, і сільськогосподарський підрозділ «Сінохем» (Sinochem), Китай. Нова компанія, головний офіс якої розташований у Швейцарії, налічує 48 000 працівників у понад 100 країнах світу, та обсяги її продажів у 2019 році сягнули 23 мільярдів доларів США.

З моменту створення «Сингента Груп» (Syngenta Group) є світовим лідером на ринку захисту сільськогосподарських культур. Компанія посідає третє місце у світі в галузі насінництва, є лідером на ринку виробництва добрив у Китаї та завдяки Центрам рішень для сільського господарства (MAP) Сучасної сільськогосподарської платформи є провідним постачальником сільськогосподарських послуг у Китаї. Група пропонує комплексні агрономічні рішення та цифрові сільськогосподарські послуги. Працюючи на базі 15 основних виробничих майданчиків, Група має потужний потенціал для забезпечення фермерських господарств необхідними рішеннями. Місія Групи – поширювати наукові інноваційні рішення, технології та послуги для того, щоб допомогти фермерським господарствам стабільно забезпечувати населення світу кращими продуктами харчування, кормами, клітковиною і паливом, одночасно зберігаючи природні ресурси та охороняючи навколишнє середовище.

Структура нової організації має чотири підрозділи:

  • «Сингента Кроп Протекшн» (Syngenta Crop Protection), керівником якої є Джон Парр (Jon Parr), м. Базель, Швейцарія;
  • «Сингента Сідз» (Syngenta Seeds), якою керує Джефф Роу (Jeff Rowe), Чикаго, США;
  • ADAMA, якою керує Ігнасіо Домінгес (Ignacio Dominguez), Аеропорт-сіті, Ізраїль;
  • «Сингента Груп Чайна» (Syngenta Group China), керівником якої є Генгд Кін (Hengde Qin), Шанхай, Китай.

Ерік Фірвальд (Erik Fyrwald) – колишній генеральний директор «Сингента АГ» (Syngenta AG), став генеральним директором «Сингента Груп» (Syngenta Group), Хен Ліхтенштейн (Chen Lichtenstein) – колишній генеральний директор ADAMA, став фінансовим директором «Сингента Груп» (Syngenta Group), Стів Ландсмен (Steve Landsman) став юридичним директором «Сингента Груп» (Syngenta Group), а Лаура Робертс (Laure Roberts) стала директором із персоналу «Сингента Груп» (Syngenta Group).

«Я радий, що наша нова організація готова принести різноманіття, експертні знання й досвід наших команд для сталого забезпечення конкурентоспроможної продукції, – заявив пан Фірвальд. – замовники продовжать у повному обсязі обслуговувати підприємства, які наразі є їхніми клієнтами, однак можливості кожного з них розширяться через підвищення ефективності завдяки співпраці всіх підрозділів «Сингента Груп» (Syngenta Group)».

Кожна з компаній, яка ввійшла до складу «Сингента Груп» (Syngenta Group), має значні досягнення за понад 250 років. Окрім Швейцарії, Ізраїлю та Китаю, Група має глибоке коріння в багатьох інших країнах, у тому числі США, де розташована штаб-квартира міжнародної діяльності «Сингента Сідз» (Syngenta Seeds) і діяльності з дослідження й розробок, Бразилії та Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. «Сингента Груп» ( Syngenta Group) є однією з найбільш диверсифікованих компаній світу.

Новостворена Група приділяє велику увагу дотриманню норм ділової етики та чесності, націлена на підвищення ефективності всіх зацікавлених осіб – фермерських господарств, працівників, постачальників і суспільства загалом. «Сталий розвиток нашого підприємства залежить від стану ґрунтів та навколишнього середовища загалом, – зазначив пан Фірвальд, – ми оцінюємо наш успіх не тільки за показниками роботи, але й за користю, яку ми приносимо для сільськогосподарської галузі та охорони навколишнього середовища».

Працівники «Сингента Груп» (Syngenta Group) чудово усвідомлюють, що сьогодні фермерські господарства стикаються з багатьма проблемами, в тому числі з проблемою зміни клімату, деградації ґрунту, хвороби рослин, а також нагальною необхідністю сталого постачання продуктів харчування та біорізноманіття. Підприємства Групи пропонують засоби, необхідні для подолання цих проблем, які дозволяють, незважаючи на екстремальні погодні умови, впевнено збирати гарний урожай, працюючи з економічною вигодою з метою сталого забезпечення населення світу безпечними продуктами харчування та виявляючи піклування про навколишнє середовище.

Підхід Групи зазначений у Плані успішного зростання, в якому чітко визначено зобов’язання щодо досягнення цілей сталого розвитку Організації Об’єднаних Націй. Наприкінці червня 2020 року «Сингента Груп» (Syngenta Group) оголосить свій новий План успішного зростання. Він стане першою великою ініціативою Групи після її заснування. У Плані буде розглянуто різні проблеми, з якими стикаються фермерські господарства в усьому світі, та різні очікування суспільства до аграрних технологій і сталого постачання продуктів харчування.

Сталий розвиток і співпраця також є основою діяльності «Сингента Груп» (Syngenta Group) у сфері досліджень і розробок. Група має понад 100 підрозділів із досліджень і розробок, хіміки та біологи якої тісно співпрацюють із виробниками сільськогосподарської продукції, науковцями, неурядовими організаціями, підприємствами й регуляторними органами з метою забезпечення постачання насіння, захисту посівів і виробництва інноваційних кормових продуктів і технологій для виробництва безпечних харчових продуктів і зростання глобального благополуччя.

Фінансові показники «Сингента Груп» (Syngenta Group) за 2019 рік і 1-й квартал 2020 року

млн дол. США

Повний

2019 рік

1-й квартал

2020 року

«Сингента КропПротекшн» (Syngenta Crop Protection)

10 499

2 741

ADAMA

3 997

973

«Сингента Сідз» (Syngenta Seeds)

3 084

1 007

«Сингента Груп Чайна» (Syngenta Group China)

5 636

1 550

Загальний показник Групи

23 216*

6 271

Фото і відеоматеріали можна завантажити на сайті www.syngentagroup.com

Про «Сингента Груп» (Syngenta Group)

«Сингента Груп» (Syngenta Group) – одна з провідних сільськогосподарських інноваційних компаній світу, що працює на ринку більш ніж 250 років. Її 48 000 працівників у понад 100 країнах світу намагаються трансформувати сільське господарство, створюючи революційні продукти і технології, що відіграють життєво важливу роль для забезпечення сталого виробництва харчової продукції для населення світу та виявляючи повагу до планети. Діяльність Групи, головний офіс якої розташований у Швейцарії, та яка є китайською компанією, здійснюється силами чотирьох підрозділів – «Сингента Кроп Протекшн» (Syngenta Crop Protection), головний офіс якої розташований у Швейцарії, (Сингента Сідз» (Syngenta Seeds), головний офіс якої розташований у Сполучених Штатах Америки, ADAMA, головний офіс якої розташований в Ізраїлі, і «Сингента Груп Чайна» (Syngenta Group China), що впровадила передові методи задоволення потреб замовників по всьому світу.

Інформація про контактних осіб:

Головна лінія зв’язку з питань взаємодії зі ЗМІ

+41 61 323 23 23

Email: media@svngentagroup.com

Керівник Міжнародного відділу з питань взаємодії зі ЗМІ

Грем Тейлор (Graeme Taylor), +41 79 309 20 68

Email: graeme.taylor@syngenta.com

Питання захисту даних для нас дуже важливе. Ви одержали цю публікацію відповідно до положень законодавства: параграфа 1 Статті 6 Загального регламенту із захисту даних (GDPR) («законний інтерес»). Проте якщо ви не бажаєте одержувати подальшу інформацію про «Сингента Груп» (Syngenta Group), надішліть нам про це короткого неофіційного листа, після чого ми припинимо обробляти ваші дані з цією метою. Ви можете одержати додаткову інформацію у нашій заяві про конфіденційність.

Попередження щодо прогнозних заяв

Цей документ може містити прогнозні заяви, які можна визначити за термінами «очікуємо», «може бути», «буде», «можливо», «плануємо», «прогнозуємо», «оцінюємо», «спрямовані» або «відстежуємо» чи інші подібні формулювання. Такі заяви можуть бути пов’язані з ризиками або невизначеностями, внаслідок чого фактичні результати відрізнятимуться від цих заяв. Для «Сингента Груп» (Syngenta Group) такі ризики й невизначеності містять ризики, що стосуються судових проваджень, дозволів регуляторних органів, розробок нових продуктів, підвищення рівня конкуренції, кредитних ризиків замовників, загальних економічних і ринкових умов, дотримання правових норм і відновлення, права інтелектуальної власності, впровадження організаційних змін, зниження вартості нематеріальних активів, ставлення споживачів до генетично модифікованого насіння та організмів або хімічних речовин для захисту посівів, кліматичних змін, коливання валютного курсу та/або цін на товари, угод про єдине джерело поставок, політичної невизначеності, стихійних лих і порушення безпеки даних або інших відмов у функціонуванні інформаційних технологій. Syngenta Group не бере зобов’язань щодо оновлення прогнозних заяв для відображення фактичних результатів, змінених припущень або інших факторів.

* Обсяги продажів «Сингента Груп Чайна» (Syngenta Group China) становлять 640 млн, які також охоплюють продажі «Глобал Сингента СП» (Global Syngenta CP), ADAMA і «Сингента СЕ» (Syngenta SE), підрозділи яких працюють у Китаї. Для обчислення чистих показників Групи необхідно вирахувати ці показники продажів.

Прес-реліз

Переклад з англійської