Pereiti į pagrindinį turinį
award image

„Adama“ pelnė prestižinį „Agrow“ apdovanojimą už pasaulinį prekės ženklo atnaujinimą

-
award image

Amsterdamas, 2014 m. spalio 30 d. – „ADAMA Agricultural Solutions Ltd.“ (buvusi „Makhteshim Agan Industries“) susilaukė pripažinimo už pasaulinį prekės ženklo atnaujinimą ir laimėjo prestižinį „Agrow“ apdovanojimą už geriausią rinkodaros kampaniją.

Pasaulinio prekės ženklo atnaujinimo kampanija – tai žingsnis siekiant sujungti 40 bendrovės filialų visame pasaulyje į vieną pasaulinį prekės ženklą. Į šį procesą buvo įtrauktos visos „Adama“ grupės įmonės, ypač daug dėmesio skiriant bendrovės tikslui ir vertybėms, kuriomis perteikiama, kaip bendrovė veikia ir lyderiauja pasaulyje.

2012 m. „Adama“ laimėjo „Agrow“ apdovanojimą už geriausią bendradarbiavimą su partnere „ChemChina“. Šiemet „Adama“ taip pat buvo finalininkė geriausios inovacijos kategorijoje už fungicido „Banjo Forte“ sudėtį. Tai unikalus veikliųjų medžiagų fluazinamo ir dimetomorfo mišinys, skirtas naudoti nuo bulvių maro (Phytophthora infestans).

„Agrow“ apdovanojimai, kuriuos teikia „Agrow World Crop Protection News“ – pasaulyje pirmaujantis naujienų ir verslo žinių apie pasėlių apsaugą šaltinis, suteikia pramonei galimybę pademonstruoti naujus ir novatoriškus savo srities sprendimus. Apdovanojimai teikiami 12 kategorijų, taip pat viso gyvenimo pasiekimų apdovanojimas, o pretendentus vertina nepriklausoma pramonės ekspertų komisija.